Αποτεφρώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό | Καύση των νεκρών


Η λειτουργία αποτεφρωτηρίου στη χώρα μας, αλλά και η ίδια η διαδικασία της αποτέφρωσης ακόμη και με μεταφορά της σορού σε άλλη χώρα όπου λειτουργούν αποτεφρωτήρια, τέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το έτος 1987, με αφορμή σχετικής επιστολής που απέστειλε ο τότε δήμαρχος Αθηναίων Μιλτιάδης Έβερτ στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
 
Μετά από έτη αναμονής και διαβουλεύσεων, που διήρκεσαν σχεδόν είκοσι ολόκληρα χρόνια, μόλις το έτος 2006, επιτράπηκε, με την ψήφιση σχετικού νόμου ( άρθρ. 35Ν. 3448/2006), η απότεφρωση σε όσους το επιθυμούν και το επιτρέπουν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, με τη μεταφορά της σορού σε κράτος όπου νόμιμα λειτουργεί αποτεφρωτήριο.
 
Το γραφείο μας αναλαμβάνει, πάντα με σεβασμό και συνέπεια, την μεταφορά της σορού στο νέο κρεματόριο εντός Ελλάδος στην Ριτσώνα ή οδικώς σε υπερσύγχρονα κέντρα του εξωτερικού, συνήθως στη Βουλγαρία ως πιο συμφέρουσα επιλογή.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση κάθε απαραίτητης ενέργειας προς ολοκλήρωση της διαδικασίας αποτέφρωσης, παρέχον συγχρόνως και τη δυνατότητα συνοδείας της σορού από την οικογένεια.
Image
Κρεματόριο Σόφιας Βουλγαρίας
Image
Συνοδεύουμε και ακολουθούμε προσωπικά ως το Κρεματόριο
Image
Image
Κρεματόριο Σόφιας Βουλγαρίας
Image
Συνοδεύουμε και ακολουθούμε προσωπικά ως το Κρεματόριο
Image